Autosloperij Breda

Autosloperij Breda

Zo veel mooie en leuke plekjes waar je naartoe kunt in Breda, en u moet op zoek naar de autosloperij Breda… Het is nooit leuk als je je kapotte auto naar de sloop moet brengen en vooral omdat je daarvoor niet direct de navigatie voor paraat hebt. Je weet ongetwijfeld blind de weg in je eigen stad, van Breda-Noord tot Zuid-Oost, van West tot Bavel en van Prinsenbeek tot Ginneken en Boeimeer, van Ulvenhout tot Teteringen. Maar hoe vind je de weg naar de autosloop in Breda?

Sloopauto laten ophalen Breda

Is een autosloperij in Breda zoeken nodig? Dan mag u er zelf waarschijnlijk niet meer naartoe rijden. Want met een sloopauto, afgekeurde auto of een auto met flinke schade mag je de weg niet meer op, zelfs niet om aan te sluiten in de parade door Kielegat… Dan is het beter om zo snel mogelijk de auto te laten ophalen. Voor de deur staat hij alleen maar parkeerruimte in te nemen en daar kost hij geld bovendien vanwege doorlopende verzekering en/of wegenbelasting.

Auto ophaaldienst omgeving Breda

Als u snel van uw sloopauto af wilt, kan dat in een dag geregeld zijn. Wij werken samen met auto ophaaldiensten in Breda en omgeving, die overal de weg kennen. Van de binnenstad tot het NAC-stadion tot het Chassé en in alle buurten en dorpskernen rondom hartje Breda. Als u aangeeft waar onze chauffeur zich mag melden kunt u zelf laten weten op welk moment dat het beste schikt.

Erkende autosloopbedrijven in Breda

De auto wordt vervolgens gebracht naar een RDW-erkend sloopbedrijf in Breda. Daar wordt uw oude voertuig op duurzame wijze verwerkt. Nog goede onderdelen worden hergebruikt en verder worden materialen en vloeistoffen gescheiden. Dankzij de recycling door deze sloperijen mag u bovendien een vergoeding voor een sloopauto verwachten. De goede onderdelen hebben immers nog waarde. De hoogte van de vergoeding is uiteraard afhankelijk van merk, type en conditie van de wagen.

Autosloop regio Breda

Wij kunnen ook in de nabij gelegen plaatsen snel uw auto naar de sloperij vervoeren. Zo hebben we contact met onder meer:

Auto naar sloperij: complete, snelle service

Als u contact opneemt via 06-33338488 kunnen binnen 24 een afspraak inplannen. De transportservice haalt de auto thuis (of elders, zoals gewenst) op. De chauffeur rekent direct de afgesproken vergoeding met u af en geeft u het vrijwaringsbedrijf voor het opzeggen van de autoverzekering. Ook de motorrijtuigenbelasting wordt voor u opgezegd. Zo heeft u met één telefoontje alle zaken geregeld. Als u nog vragen heeft: we staan u graag verder te woord!

06 14 72 52 25

Auto naar sloperij breda

Bel een medewerker voor informatie: 06 14 72 52 25 Of vul de onderstaande gegevens in om teruggebeld te worden.

Google Maps Kaart Breda