Autosloperij Amsterdam

Autosloperij Amsterdam

Het is jammer, maar uiteindelijk onvermijdelijk: de autosloperij Amsterdam is ook voor uw trouwe auto het eindstation na al uw ritten door prachtig Mokum en omgeving. Meer dan 800 duizend inwoners in de stad Amsterdam en ruim anderhalf miljoen in de metropool Amsterdam. Dat zijn op jaarbasis heel veel auto’s die we naar de sloop brengen moeten. Gelukkig kennen we overal de weg en hebben we een sterk netwerk van betrouwbare partners. Daardoor kunnen we u zeven dagen in de week, 24 uur per dag van dienst zijn.

Autosloperij Amsterdam Centrum, Oost, West, Noord, Zuid

Of u nu in Amsterdam Centrum woont, de Spaarndammerbuurt, Slotermeer, De Pijp, Bijlmer of Buitenveldert. De chauffeurs van onze ophaaldienst kennen overal de weg en kunnen dus des te sneller handelen als u aangeeft dat u snel uw auto laten ophalen wilt voor de sloop. Met onze kennis van de stad helpen we snel uw voertuig transporteren naar de autosloperij Amsterdam Centrum, autosloperij Amsterdam Oost, autosloperij Amsterdam West, autosloop Zuid en autosloop Amsterdam Noord.

Wat doen met een sloopauto?

Als de reparatiekosten niet meer opwegen tegen de dagwaarde spreken we van een sloopauto, die zonder geldige APK niet meer mag rijden. En wat dan? Ten eerste: de auto moet naar de sloop. Dus moet u een sloperij in de omgeving Amsterdam zoeken. Plus een ophaaldienst, want u mag de auto er zelf niet naartoe rijden. Daarnaast moet u de verzekering opzeggen en de wegenbelasting stop zetten.

Betrouwbare autosloop Amsterdam

Dat is een heel geregel dus, waarbij we u graag helpen. We werken uitsluitend samen met RDW-erkende demontagebedrijven, die de autosloop op verantwoorde en duurzame wijze uitvoeren. En de chauffeur van het transportbedrijf die bij u voor de deur de sloopauto ophalen komt, handelt met u direct alle andere zaken af. Hij geeft u het vrijwaringsbewijs om de autoverzekering te stoppen en betaalt u tevens de vooraf afgesproken vergoeding.

Vergoeding voor sloopauto

Want oh ja: in de meeste gevallen mag u rekenen op een marktconforme vergoeding voor de sloopauto. Afhankelijk van de staat van het voertuig natuurlijk en ook merk en type spelen een rol, maar de losse onderdelen en materialen vertegenwoordigen nog steeds een bepaalde waarde.

Autosloop regio Amsterdam

Wij zijn sloopauto specialist voor heel Nederland en werken onder andere met autosloperijen in de grote regio Amsterdam. Dus niet alleen in de hoofdstad zelf, maar ook met onder meer:

Binnen 24 uur komen we de sloopauto ophalen thuis bij u voor de deur, zoals we al bij duizenden andere tevreden klanten hebben gedaan!

06 14 72 52 25

Auto naar sloperij Amsterdam

Bel een medewerker voor informatie: 06 14 72 52 25 Of vul de onderstaande gegevens in om teruggebeld te worden.

Google Maps Kaart Amsterdam